2024 SRC Belgesi Sınav Sonucu Sorgulama

SRC Belgesi Sınav Sonucu Sorgulama Nasıl Yapılır

SRC Belgesi sınav sonucu sorgulamak için, girmiş olduğunuz iki basamaklı SRC Belgesi sınavının yazılı sonuçları aynı gün içerisinde okul panosuna asılır. İkinci basamak görsel sınav sonuçlarınız ise bağlı olduğunuz kuruma yazılı olarak bildirilir.

SRC Belgesi Sınav Sonucu Sorgulama

SRC Belgesi sınav sonucunu öğrenmek için bağlı olduğunuz kurumdan destek alabilirsiniz. Başarılı olduğunuz takdirde Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından size SMS ile bildirim gönderilecektir. Ancak bazı durumlarda SMS almayan adaylarımız, detaylı sonuçları SRC kurslarından öğrenebilirler.

SRC Belgesi Sınav Sonucu Sorgulama
2024 SRC Belgesi Sınav Sonucu Sorgulama

Sınav sonrası sonuçlar listenin şeklinde yayımlanır ve başarılı olanlar görsel sınava alınır. Görsel sınav sonuçları için bağlı olduğunuz SRC Kursu ile iletişime geçebilirsiniz.

SRC Belgesi Nereden Alınır?

İstanbul Denge SRC, ODY ve ÜDY Merkezi ile 0216 493 42 42 veya 0549 493 42 42 numaralı telefonlarından 09:00 / 20:00 saatlerinde ulaşabilirsiniz.

Pendik SRC Belgesi ve Tuzla SRC Belgesi için araştırma yapıyorsanız size en yakın SRC Kursu için tıklayınız.

Pendik SRC Belgesi ve Tuzla SRC Belgesi için tercih edebileceğiniz kurs Denge SRC Kursudur.

SRC ODY ÜDY Psikoteknik Belgesi
2024 SRC Belgesi Sınav Sonucu Sorgulama

Tuzla bölgesinde bulunan SRC Kursumuza gelerek 1 ayda SRC Belgenizi alabilirsiniz. Psikoteknik Belgesi için randevu oluşturmanız gerekmektedir. Psikoteknik Merkezimize başvurarak randevunuzu alabilirsiniz.