2024 ÜDY 3 Belgesi Nereden Alınır?

ÜDY 3 Belgesi Nereden Alınır

ÜDY 3 Belgesi Nereden Alınır, ÜDY 3 belgesi almak istiyorsunuz ve nereden alacağınızı bilmiyorsanız, artık Denge ÜDY Merkezi sizin için en yakın yerlerde hizmet veriyor. İstanbul ilinde Maltepe, Kartal, Pendik, Kaynarca, Tuzla, İçmeler, Şifa ilçelerinde; Kocaeli (İzmit) ilinde ise Gebze, Darıca, Dilovası ilçelerinde ÜDY 3, ÜDY 3 Eğitimi, ÜDY 3 Merkezi ve ÜDY 3 Sınavı hizmetleri sunmaktayız. Alanında uzman eğitmenler eşliğinde size destek olmaktan mutluluk duyarız. Hemen detaylı bilgi almak için bizi arayabilirsiniz…

ÜDY 3 belgesi 2017’den itibaren Milli Eğitim Bakanlığına devredilmiştir. ÜDY 3 almadan önce başvurduğunuz ÜDY Merkezinin Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ÜDY 3 vermeye yetkili olduğundan emin olun.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylanmış ve yetkilendirilmiş kurumlardan ÜDY 3 alabilirsiniz. Tuzla Denge Ulaştırma Hizmetleri Mesleki Yeterlilik Kursu, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylanmış bir eğitim kurumudur.

ÜDY 3 Belgesi Sınavı Nasıl Olur?

ÜDY 3 Belgesi Nereden Alınır, “ÜDY 3 Sınavı Nasıl Yapılır?” sorusu özellikle ilk defa ÜDY 3 adayları tarafından sıkça sorulan bir sorudur. Hafta sonu düzenlenen ÜDY 3 Sınavları sabah 10:00’da başlar.

Yazılı ÜDY 3 Sınavı: İlk gireceğiniz ÜDY 3 Sınavı 40 sorudan oluşur. Bu yazılı sınavda en az 28 soruyu doğru cevaplamanız ve 70 puan veya üzeri almanız gerekmektedir.

Başarılı olan adaylarımız sınavın hemen ardından ÜDY 3 Belgelerini alabilirler.

ÜDY 3 için toplam 4 sınav hakkınız bulunmaktadır. Eğer bir sınavda başarısız olursanız, bir sonraki sınava girebilirsiniz. Bir sonraki sınava girmek için 1 ay beklemeniz gerekmez; genellikle 15 günde bir ara sınav yapılır. Eğer toplamda 4 hakkınızı kullandıysanız, tekrar ÜDY 3 Belgesi için kayıt olmanız gerekecektir.

ÜDY 3 Belgesi Nereden Alınır
ÜDY 3 Belgesi Nereden Alınır

ÜDY 3 Belgesi Sınav Sonuçlarının Açıklanması

ÜDY 3 Sınav Sonuçları aynı gün içinde açıklanır. Yaptığınız ÜDY 3 Sınavının sonuçlarını aynı gün öğrenebilirsiniz.

ÜDY 3 Belgesi Sınavından Başarısız Oldum Ne Yapmalıyım?

ÜDY 3 Sınavı için toplamda 4 sınav hakkınız bulunmaktadır. Bir sınavda başarısız olduğunuzda, diğer hakkınızı kullanabilirsiniz. Ancak, tüm haklarınızı kullandığınızda kaydınız silinir ve bir sonraki dönem için tekrar ÜDY 3 Kaydı yaptırmanız gerekir.

ÜDY 3 Belgesi Sınav Harcının Yatırılması

ÜDY 3 Belgesi Nereden Alınır, ÜDY 3 Sınav Harcı Milli Eğitim Bakanlığına kayıt olduğunuz ÜDY 3 Merkezi tarafından yatırılır. Ücreti 2024 yılı ÜDY 3 Sınav Harcı 600,00 TL‘dir.

ÜDY 3 Belgesi Belge Harcının Yatırılması

ÜDY 3 Belgesi Nereden Alınır, ÜDY 3 Harcı Ulaştırma Bakanlığına tarafınızdan yatırılır. VakıfBank veya HalkBank Bankalarının ATMlerinden bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Başarılı olmanız halinde yatırılan Belge Harcı 2024 yılı itibari ile 143,00 TL‘dir.

ÜDY 3 Belgesi Nereden Alınır?

İstanbul Denge SRC, ODY ve ÜDY Merkezi ile 0216 493 42 42 veya 0549 493 42 42 numaralı telefonlarından 09:00 / 20:00 saatlerinde ulaşabilirsiniz.

Pendik SRC Belgesi ve Tuzla SRC Belgesi için araştırma yapıyorsanız size en yakın SRC Kursu için tıklayınız.

Pendik SRC Belgesi ve Tuzla SRC Belgesi için tercih edebileceğiniz kurs Denge SRC Kursudur.

SRC ODY ÜDY Psikoteknik Belgesi
2024 ÜDY 3 Belgesi Nereden Alınır

Tuzla bölgesinde bulunan SRC Kursumuza gelerek 1 ayda SRC Belgenizi alabilirsiniz. Psikoteknik Belgesi için randevu oluşturmanız gerekmektedir. Psikoteknik Merkezimize başvurarak randevunuzu alabilirsiniz.