2024 ÜDY1 Belgesi Nereden Alınır?

ÜDY1 Belgesi Nereden Alınır

ÜDY1 Belgesi Nereden Alınır, ÜDY1 belgesi almak istiyorsunuz ve nereden alacağınızı bilmiyorsanız, artık Denge ÜDY Merkezi sizin için en yakın yerlerde hizmet veriyor. İstanbul ilinde Maltepe, Kartal, Pendik, Kaynarca, Tuzla, İçmeler, Şifa ilçelerinde; Kocaeli (İzmit) ilinde ise Gebze, Darıca, Dilovası ilçelerinde ÜDY1, ÜDY1 Eğitimi, ÜDY1 Merkezi ve ÜDY1 Sınavı hizmetleri sunmaktayız. Alanında uzman eğitmenler eşliğinde size destek olmaktan mutluluk duyarız. Hemen detaylı bilgi almak için bizi arayabilirsiniz…

ÜDY1 belgesi 2017’den itibaren Milli Eğitim Bakanlığına devredilmiştir. ÜDY1 almadan önce başvurduğunuz ÜDY Merkezinin Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ÜDY1 vermeye yetkili olduğundan emin olun.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylanmış ve yetkilendirilmiş kurumlardan ÜDY1 alabilirsiniz. Tuzla Denge Ulaştırma Hizmetleri Mesleki Yeterlilik Kursu, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylanmış bir eğitim kurumudur.

ÜDY1 Belgesi Sınavı Nasıl Olur?

ÜDY1 Belgesi Nereden Alınır, “ÜDY1 Sınavı Nasıl Yapılır?” sorusu özellikle ilk defa ÜDY1 adayları tarafından sıkça sorulan bir sorudur. Hafta sonu düzenlenen ÜDY1 Sınavları sabah 10:00’da başlar.

Yazılı ÜDY1 Sınavı: İlk gireceğiniz ÜDY1 Sınavı 40 sorudan oluşur. Bu yazılı sınavda en az 28 soruyu doğru cevaplamanız ve 70 puan veya üzeri almanız gerekmektedir.

Başarılı olan adaylarımız sınavın hemen ardından ÜDY1 Belgelerini alabilirler.

ÜDY1 Belgesi Nereden Alınır
ÜDY1 Belgesi Nereden Alınır

ÜDY1 için toplam 4 sınav hakkınız bulunmaktadır. Eğer bir sınavda başarısız olursanız, bir sonraki sınava girebilirsiniz. Bir sonraki sınava girmek için 1 ay beklemeniz gerekmez; genellikle 15 günde bir ara sınav yapılır. Eğer toplamda 4 hakkınızı kullandıysanız, tekrar ÜDY1 Belgesi için kayıt olmanız gerekecektir.

ÜDY1 Belgesi Sınav Sonuçlarının Açıklanması

ÜDY1 Sınav Sonuçları aynı gün içinde açıklanır. Yaptığınız ÜDY1 Sınavının sonuçlarını aynı gün öğrenebilirsiniz.

ÜDY1 Belgesi Sınavından Başarısız Oldum Ne Yapmalıyım?

ÜDY1 Sınavı için toplamda 4 sınav hakkınız bulunmaktadır. Bir sınavda başarısız olduğunuzda, diğer hakkınızı kullanabilirsiniz. Ancak, tüm haklarınızı kullandığınızda kaydınız silinir ve bir sonraki dönem için tekrar ÜDY1 Kaydı yaptırmanız gerekir.

ÜDY1 Belgesi Sınav Harcının Yatırılması

ÜDY1 Belgesi Nereden Alınır, ÜDY1 Sınav Harcı Milli Eğitim Bakanlığına kayıt olduğunuz ÜDY1 Merkezi tarafından yatırılır. Ücreti 2024 yılı ÜDY1 Sınav Harcı 600,00 TL‘dir.

ÜDY 1 Belgesi Belge Harcının Yatırılması

ÜDY1 Belgesi Nereden Alınır, ÜDY1 Harcı Ulaştırma Bakanlığına tarafınızdan yatırılır. VakıfBank veya HalkBank Bankalarının ATMlerinden bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Başarılı olmanız halinde yatırılan Belge Harcı 2024 yılı itibari ile 147,00 TL‘dir.

ÜDY1 Belgesi Nereden Alınır?

İstanbul Denge SRC, ODY ve ÜDY Merkezi ile 0216 493 42 42 veya 0549 493 42 42 numaralı telefonlarından 09:00 / 20:00 saatlerinde ulaşabilirsiniz.

Pendik SRC Belgesi ve Tuzla SRC Belgesi için araştırma yapıyorsanız size en yakın SRC Kursu için tıklayınız.

Pendik SRC Belgesi ve Tuzla SRC Belgesi için tercih edebileceğiniz kurs Denge SRC Kursudur.

SRC ODY ÜDY Psikoteknik Belgesi
2024 ÜDY1 Belgesi Nereden Alınır

Tuzla bölgesinde bulunan SRC Kursumuza gelerek 1 ayda SRC Belgenizi alabilirsiniz. Psikoteknik Belgesi için randevu oluşturmanız gerekmektedir. Psikoteknik Merkezimize başvurarak randevunuzu alabilirsiniz.