2024 Sınavsız SRC Belgesi

2024 Sınavsız SRC Belgesi

2024 Sınavsız SRC Belgesi veya SRC Muafiyet, 25.02.2003 tarihinden önce ehliyet belgesi almış sürücülerin, e-devlet üzerinden Muafiyetli SRC Belgesi araması yaparak sınavsız bir şekilde SRC Belgesi alabilmesine olanak tanır.

2024 Sınavsız SRC Belgesi Kimler alabilir?

2024 Sınavsız SRC Belgesi veya SRC Muafiyet, 25.02.2003 tarihinden önce B – E – C – D sınıfı ehliyete sahip olan sürücülerin, bakanlık tarafından belirlenen şartları yerine getirerek sınavsız olarak SRC Belgesi alabilme hakkına sahip olmalarını ifade eder. Ehliyet sınıfına göre bu şartlarda değişiklikler görülebilir.

2024 Sınavsız SRC Belgesi SRC Muafiyet Nedir
2024 Sınavsız SRC Belgesi SRC Muafiyet Nedir

2024 Sınavsız SRC Belgesi SRC Muafiyet Nedir?

SRC Belgesi alacak adayların genellikle sorduğu sorulardan biri, Sınavsız SRC belgesini nasıl alabilecekleri konusudur. Bu belgeyi sınavsız alabilmeniz mümkündür. Ancak, 2003 yılının şubatın 25. gününden önce ehliyet almış olmanız gerekmektedir. Bu tarihten önce ehliyet sahibi olanlar için belge almak için sınav zorunluluğu bulunmamaktadır.

Bu da belge alırken sizlere kolaylık sağlıyor. Pendik Sınavsız SRC Belgesi, Tuzla Sınavsız SRC Belgesi aramalarında ön sıralarda çıkan internet sitemize gelen başvuruları en hızlı ve etkili cevabı veriyoruz. Bu işlemleri kendiniz e-devlet sistemi üzerinden yapmanız gerekmektedir. 25.02.2003 öncesi ehliyet belgesi şartını sağlıyorsanız hiç bir ücret talep etmiyor ve sizleri e-devletten nasıl alacağınıza dair yönlendiriyoruz.

Sadece ilgili belgenin Ulaştırma Bakanlığı harç bedelini ödemeniz gerekiyor. Harç ödemesini de vakıf veya halk bankası aracılığı ile kolaylıkla yapabilirsiniz. Bu sizlere tanınan bir haktır. Ücret talep edenlere itibar etmeden doğrudan bizleri arayabilirsiniz.

Ehliyet sınıflarına göre sınavsız SRC belgesi alıp alamayacağınızı öğrenmek için aşağıda belirtilen ehliyet sınıflarını kontrol edebilir veya kurumumuzu arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

B sınıfı Ehliyet sahibi olup Sınavsız SRC almak isteyenler için gerekli şartlar nelerdir;

  • 25.02.2003 tarihi öncesi ehliyet sahibi olmak

B sınıfı ehliyet sahibi olup Sınavsız SRC almak için istemiş olduğumuz belgeler nelerdir;

  • 2 adet fotoğraf
  • Kimlik ve Ehliyet fotokopisi
  • Emniyet Müdürlüğünden alınacak olan GBT güncellemesi

C – D ve E sınıfı Ehliyet sahibi olup Sınavsız SRC almak için gerekli şartlar nelerdir;

  • 25.02.2003 tarihi öncesi ehliyet SRC 1 – 2 – 3 – 4 belgesi alabilirler

C – D veya E sınıfı ehliyet sahibi olup Sınavsız SRC almak için istemiş olduğumuz belgeler nelerdir;

  • 2 adet fotoğraf
  • Kimlik ve Ehliyet Fotokopisi
  • Emniyet Müdürlüğünden alınacak olan GBT güncellemesi

SRC Belgeleri;

Src 1 Belgesi alanlar Src 2 Belgesini almış sayılır.

Src 3 Belgesini alanlar Src 4 belgesini almış sayılır.

Sınavsız Src almak için şartlarınız uymuyorsa kurumumuzdan alacağınız 4 günlük eğitimle src sınavına girebilir, istediğiniz Src belgesini en uygun fiyatlarla kurumumuzdan alabilirsiniz.

SRC Belgesi Nereden Alınır?

İstanbul Denge SRC, ODY ve ÜDY Merkezi ile 0216 493 42 42 veya 0549 493 42 42 numaralı telefonlarından 09:00 / 20:00 saatlerinde ulaşabilirsiniz.

Pendik SRC Belgesi ve Tuzla SRC Belgesi için araştırma yapıyorsanız size en yakın SRC Kursu için tıklayınız.

Pendik SRC Belgesi ve Tuzla SRC Belgesi için tercih edebileceğiniz kurs Denge SRC Kursudur.

2024 Sınavsız SRC Belgesi SRC Muafiyet
2024 Sınavsız SRC Belgesi SRC Muafiyet

Psikoteknik Belgesi için randevu oluşturmanız gerekmektedir. Psikoteknik Merkezimize başvurarak randevunuzu alabilirsiniz.